Un șofer în vârstă de 18 ani a fost reținut, duminică, pentru 24 de ore de polițiștii din Botoșani, după ce, în urma unui accident ușor, a coborât din mașină, a bătut un alt șofer și i-a distrus vehiculul.

Potrivit Poliției Botoșani, tânărul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru 24 de oere după ce a fost implicat într-o bătaie în trafic, survenită în urma unui accident rutier.

„Un bărbat de 68 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Națională, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers de pe banda I pe banda a II a de circulație și a acroșat un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din localitatea Balta Arsă. În urma impactului, cei doi au oprit autoturismele, iar tânărul de 18 ani i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului de 68 de ani. Totodată, a lovit cu pumnii autoturismul bărbatului și i-a distrus luneta cu un obiect din lemn”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Șoferul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii botoșăneni, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere arestare preventivă, acesta fiind cercetat pentru săvârșirirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/bataie-in-trafic-un-sofer-de-18-ani-a-facut-o-criza-de-nervi-dupa-un-accident-a-batut-un-batran-cu-bata-video-46714.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/bataie-in-trafic-un-sofer-de-18-ani-a-facut-o-criza-de-nervi-dupa-un-accident-a-batut-un-batran-cu-bata-video-46714-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv