Aeroportul London City, cel mai apropiat de centrul capitalei britanice, a anunţat duminică închiderea sa temporară ca urmare a descoperirii unei bombe datând din cel de-al Doilea Război Mondial.

“O zonă de excludere cu o rază de 214 metri a fost instaurată ca măsură de precauţie” de către poliţie şi, ”în consecinţă, Aeroportul London City este închis pentru moment”, a făcut cunoscut aeroportul într-un comunicat. Călătorii au fost invitaţi să ia legătura cu compania lor aeriană şi să evite deplasarea la aeroport, potrivit documentului, scrie Agerpres.

Bomba a fost descoperită în cursul lucrărilor din apropierea unui doc din vecinătatea unicei piste de aterizare.

Situat la aproximativ 11 kilometri est de Londra, nu departe de cartierul de afaceri Canary Wharf, Aeroportul London City asigură zboruri pe distanţe scurte.

Tag-uri:
bomba, aeroport, european, alerta, autoritati

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-876.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-876-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Aeroportul London City, cel mai apropiat de centrul capitalei britanice, a anunţat duminică închiderea sa temporară ca urmare a descoperirii unei bombe datând din cel de-al Doilea Război Mondial.“O zonă de excludere cu o rază de 214 metri a fost instaurată ca măsură de precauţie” de către poliţie şi,...

Preluat de la EVZ