Într-un mesaj distribuit pe pagina personală de Facebook, Ciutacu neagă că ar fi existat o discuție în care să se plănuiască instrumentarea unui scandal.

„Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane în spate, proclamă victoria supremă. Și-i ia pe buletin pe bieții procurori de la Ploiești, șantajați și înregistrați, în sediul DNA, unde nu se intră cu aparatură, de Cosma ăl mic. Nici măcar nu bate câmpii cu grație. Cu regret o anunț, n-a discutat nimeni cu Ciutacu. O mint și sifoanele…”, a scris jurnalistul.

Șefa DNA este pusă sub presiune să ofere justificări pentru modul în care DNA Ploiești ar fi lucrat să falsifice probe într-un dosar de amploare, șantajându-l totodată și pe fostul deputat Sebastian Ghiță.

Dezvăluirile au fost făcute de Vlad Cosma, prin înregistrări prezentate la Antena 3.

Tag-uri:
Kovesi, DNA, justitie, Sebastian Ghita, Ciutacu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-885.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-885-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Într-un mesaj distribuit pe pagina personală de Facebook, Ciutacu neagă că ar fi existat o discuție în care să se plănuiască instrumentarea unui scandal.„Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane în spate, proclamă victoria supremă. Și-i ia pe buletin pe bieții procurori de la Ploiești, șantajați...

Preluat de la EVZ