CUn băiat în vârstă de 12 ani din orașul Reșița a fost lovit cu scaunul și cu pumnul de către tatăl vitreg, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut, luni, de polițiștii din județul Caraș-Severin, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că un băiat în vârstă de 12 ani, din Reșița, a sunat, duminică seara, la 112, pentru a sesiza faptul că a fost bătut de mamă.

“Jandarmii ajunși la fața locului au constatat că mama, în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu fiul său și, la un moment dat, tatăl vitreg a intervenit și l-a lovit pe minor cu pumnul în zona feței, după care a continuat acest act violent și l-a lovit în zona abdomenului cu un scaun, provocându-i leziuni vizibile”, a afirmat Marius Săndulescu.

În urma loviturilor primite, băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar jandarmii au sesizat polițiștii.

Luni, agresorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru loviri sau alte violențe și rele tratamente aplicate minorului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/copil-de-12-ani-lovit-cu-scaunul-de-catre-tatal-vitreg-agresorul-a-fost-retinut-46720.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/copil-de-12-ani-lovit-cu-scaunul-de-catre-tatal-vitreg-agresorul-a-fost-retinut-46720-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv