Un tânăr de 22 de ani, din Buzău, bănuit că, aseară, și-a înjunghiat mortal unchiul și și-a rănit grav mătușa, a fost prins de polițiști după aproximativ o oră de la comiterea faptei.

Potrivit Poliției Buzău, incidentul s-a petrecut pe strada Dimitrie Cantemir din Buzău. Două persoane au fost înjunghiate, respectiv un bărbat de 56 de ani și o femeie de 53 de ani, unchiul și mătușa principalului suspect.

Tânărul, de 22 de ani, care ar fi consumator de etnobotanice, venise în vizită la rudele sale și, din motive necunoscute încă, și-a înjunghiat rudele apoi a fugit.

“Suspectul a fost prins după aproximativ o oră. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Laura Minea.

Bărbatul înjunghiat a murit în urma loviturilor, iar femeia este în stare gravă, la spital. Potrivit reporterbuzoian.ro, după ce și-a înjunghiat unchiul cu un cuțit în zona gâtului, furia tânărului nu s-a potolit. A continuat minute bune să lovească victima inconștientă în cap cu picioarele, deși bărbatul agoniza într-o baltă de sânge.

“Femeia este acum în investigații medicale, i se face un computer tomograf. Este lovită și la cap, dar este stabilă”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul și varianta ca tânărul să fi fost, în momentul comiterii faptei, sub influența etnobotanicelor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/crima-un-tanar-de-23-de-ani-consumator-de-droguri-si-a-macelarit-unchiul-si-matusa-care-il-ingrijeau-46710.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/crima-un-tanar-de-23-de-ani-consumator-de-droguri-si-a-macelarit-unchiul-si-matusa-care-il-ingrijeau-46710-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv