Un copil de patru ani, un bebeluș și mama lor au suferit răni grave, duminică seara, în urma unui accident care a avut loc pe DN 56 A, în comuna Șimian, din județul Mehedinți, după ce mașina condusă de femeie a intrat în coliziune cu o ambulanță în misiune. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, ambulanța se afla în misiune și ducea un pacient la spital în momentul producerii accidentului. Salvarea avea semnalele acustice și luminoase pornite în momentul în care s-a ciocnit cu un autoturism condus de o femeie.

“Pe DN 56 A a avut loc un eveniment rutier. A fost implicată o ambulanță ce transporta un pacient și un autoturism. Sunt trei victime: conducătoarea autoturismului și cei doi copii, unul dintre ei are patru ani, iar celălalt câteva luni”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/hhag-46700.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/hhag-46700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv