Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, prin Paulo Vincius (33), „roș-albaștrii” au egalat datorită lui Constantin Budescu, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 76.

Lazio, zdrobită la Napoli

După acest rezultat, ordinea în clasament a rămas neschimbată. Ardelenii sunt lideri, cu 53 de puncte, bucureștenii se află pe poziția a 2-a, cu 51 de puncte. Joi, 15 februarie, de la ora 22.45, FCSB va da piept cu Lazio, pe „Arena Națională”, într-o confruntare din turul „șaisprezecimilor” Ligii Europa. Italienii au evoluat dezastruos, sâmbătă, în runda a 24-a din Serie A, și au fost învinși în deplasare, la Napoli, scor 1-4.

„Trebuie să înțelegem ce am greșit și să o luăm de la capăt. Această cădere a fost mentală, nu fizică. În doi ani, am greșit momente din joc, dar niciodată o repriză întreagă. E un bun motiv de reflecție”, a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lazialilor, comentând faptul că echipa sa a încasat trei goluri în repriza a doua.

Tag-uri:
FCSB, saptamana europeana, Lazio, Europa League, 16-imi, CFR Cluj, Budescu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-903.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-903-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, prin Paulo Vincius (33), „roș-albaștrii” au egalat datorită lui Constantin Budescu, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 76. Lazio, zdrobită la Napoli După acest rezultat, ordinea în clasament a rămas neschimbată. Ardelenii sunt lideri, cu 53...

Preluat de la EVZ