Adrian Rădulescu a fost reținut de DNA , fiind acuzat la acel moment de săvârșirea a două infracțiuni de cercetare abuzivă.

„Sunt acuzat de cercetare abuzivă în condițiile în care nu este depusă împotriva mea nicio plângere. Persoanele care sunt considerate vătămate, pe care le-aș fi cercetat abuziv au formulat două plângeri penale împotriva a doi polițiști(…). Eu am fost reținut și trimis în judecată că aș fi vorbit cu cei care au făcut plângere penală și i-aș fi sfătuit să facă plângere penală. Motivul în realitate e mult mai complex, e acela că în calitate de adjunct am coordonat investigațiile vizând o grupare infracțională din care făcea parte și procurorul Negulescu”, a precizat Rădulescu, luni seară, la Antena 3.

„Toate structurile știau de Negulescu. Nu cunoșteam doar eu sau anumite persoane”, a precizat Rădulescu, care a mai menționat că i s-a spus „dacă vrei să-ți mai vezi copilul…”

„Am fost supus unor suferințe psihice, am fost amenințat pentru a declara anumite lucruri care nu erau adevărate(…). Am probe, am martori. Domnul Onea cu domnul Negulescu m-au sunat pentru a interveni în favoarea unei persoane, când eram adjunct la IPJ. După un timp m-au reținut. Sper ca cineva să facă dreptate, să ancheteze. Tot ce spun acum se știe la Parchet și la DNA”, a mai declarat Adrian Rădulescu.

Tag-uri:
radulescu, ipj, dna, negulescu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-938.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-938-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Adrian Rădulescu a fost reținut de DNA , fiind acuzat la acel moment de săvârșirea a două infracțiuni de cercetare abuzivă.„Sunt acuzat de cercetare abuzivă în condițiile în care nu este depusă împotriva mea nicio plângere. Persoanele care sunt considerate vătămate, pe care le-aș fi cercetat abuziv au formulat...

Preluat de la EVZ