Jojo a devenit mămică pentru a doua oară anul trecut, în luna ianuarie, atunci când a adus-o pe lume pe Zora, fetița sa și a partenerului său, Paul Ipate. Actrița mai are un băiețel de 7 ani, pe Achim, născut în urma căsătoriei cu bancherul Ionuț Grama, cel de care a divorțat în 2012.

Dar viața vedetei ProTV nu a arătat așa. În urmă cu opt ani, Cătălina Grama era distribuită în filmul lui Sergiu Nicoleascu, Poker, unde apare, spre surprinderea tututor, goală pușcă. 

Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, o dată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conștiință. Cei patru se întâlnesc la partide de poker pentru a pune țara la cale.

 La vârsta de 14 ani a urmat un curs de modeling. La unul dintre casting-uri a fost remarcată de revista Salut, pentru care participa la o preselecție și a înceut să colaboreze cu postul de televiziune Pro TV. În acea perioadă a înființat și formația U-nite, unde este solistă alături de doi rapperi. Această experiență a durat doi ani și în tot acest timp au compus o serie de single-uri, remixând la un moment dat piese ale formației Compact. Cu noua sa trupă, a fost invitată într-o ediție a emisiunii Tip Top Mini Top.

Tag-uri:
grama, catalina grama, poze, nud, poker, film, imagini

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-896.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-896-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Jojo a devenit mămică pentru a doua oară anul trecut, în luna ianuarie, atunci când a adus-o pe lume pe Zora, fetița sa și a partenerului său, Paul Ipate. Actrița mai are un băiețel de 7 ani, pe Achim, născut în urma căsătoriei cu bancherul Ionuț Grama, cel de...

Preluat de la EVZ