O tânără în vârstă de 26 de ani din județul Mureș a încercat să treacă frontiera cu bebelușul ei ascuns sub fustă. Femeia le-a spus polițiștilor din Borș că trebuia să ajungă în Ungaria și nu a apucat să-i facă documente copilului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru a ieși din țară, călătorind ca pasageră într-un autoturism, Eva G., în vârstă de 26 ani, domiciliată în județul Mureș.

Polițiștii de frontieră au descoperit, ascuns sub fusta femeii, un copil în vârstă de numai 3 luni.

În cadrul cercetărilor, tânăra a declarat că minorul este copilul său, dorea să ajungă cu el în Ungaria și a recurs la această metodă deoarece nu a reușit să-i facă documente de identitate.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/o-tanara-si-a-ascuns-bebelusul-sub-fusta-pentru-a-l-trece-ilegal-frontiera-46707.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/o-tanara-si-a-ascuns-bebelusul-sub-fusta-pentru-a-l-trece-ilegal-frontiera-46707-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv