Plângerea penală depusă de fostul parlamentar sunt acuzați procurorii DNA Ploiești Mircea Negulescu, Lucian Onea, Giluela Deaconu și Alfred Savu.

Cei patru sunt acuzați de represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, compromiterea intereselor justiției, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat.

Vlad Cosma relatează, în plângerea trimisă PICCJ, că a fost chemat la DNA Ploiești în 2015 și presat să participe la măsluirea unor probe în vederea realizării de dosare penale contra unor persoane publice. El a mai relatat că a fost amenințat că, dacă nu colaborează, va avea de suferit atât el, cât și tatăl său, Mircea Cosma, și sora sa, Andreea Cosma, ambii politicieni.

Vlad Cosma a mai relatat că i s-au adus la cunoștință lucruri din dosare penale și că a făcut tot ceea ce i-au cerut procurorii, sub îndrumarea lor.

Plângerea integrală, AICI

Tag-uri:
dna, ghita, cosma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/vc1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/vc1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Plângerea penală depusă de fostul parlamentar sunt acuzați procurorii DNA Ploiești Mircea Negulescu, Lucian Onea, Giluela Deaconu și Alfred Savu.Cei patru sunt acuzați de represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, compromiterea intereselor justiției, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat.Vlad Cosma relatează, în plângerea trimisă PICCJ, că a fost...

Preluat de la EVZ