Frații vitregi ai lui William și Harry sunt cei doi copii ai Camiliei Parker-Bowles, soția prințului charles. Frații vritegi ai prinților Willian și Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, și Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului.

Laura a ales să ducă o viață liniștită când mama ei s-a căsătorit cu Prințul Charles, astfel nu se știu foarte multe detalii despre ea. Este căsătorită cu un expert contabil, fiul unui baron, și au împreună trei copii. Aceasta a și cochetat cu presa, fiind la un moment dat corespondent pentru revista Tatler și a administrat The Gallery Space din Londra. Ea a mai fondat galeria de artă Eleven, scrie glamour.ro.

La nunta ei au fost prezenții prinții Wiiliam și Harry, iar Laura și una dintre fiicele ei au fost domnișoare de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Cel mai probabil, Laura va participa și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Tag-uri:
william, harry, coroana, britanica, tom, parker, bowles, laura, lopes, camilla, parker camilla, charles

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-927.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-927-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Frații vitregi ai lui William și Harry sunt cei doi copii ai Camiliei Parker-Bowles, soția prințului charles. Frații vritegi ai prinților Willian și Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, și Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului.Laura a ales să ducă o viață liniștită când mama ei s-a...

Preluat de la EVZ