Înregistrările care arată dorința procurorilor DNA de a falsifica probe au aruncat în aer scena politică din România. Jurnalistul Cătălin Tolontan a comentat publicațiile făcute de Antena 3, cerându-i lui Kovesi o explicație publică.

 

„”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică!

În înregistrările difuzate de Antena 3 în această noapte se aude clar cum doi procurori DNA și un ofițer judiciar șantajează un posibil inculpat ca să măsluiască probe.

Multă minte aveau procurorul Onea, șeful DNA Ploiești, și procurorul Negulescu, colegul său, atunci când se referea, pe Whats App, la ”Doamna K”.

Codificare, nu glumă!

Ăstia doi sunt precum cei care își pun pe un automobil BMW numărul PH 99 BMW”, a scris Tolontan pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook.

 Din perspectiva jurnalistului, indiferent de statutul acuzatorilor, rațional este ca dovezile cu privire la practicile acestor procurori să fie judecate fără părtinire.

Deputatul Cozma i-a înregistrat pe procurorii dandana, Onea și Negulescu, când îi cereau să falsifice și să planteze probe!

Iar aici nu e vorba despre faptul că Antena 3 face propagandă și că familia Cozma a împărățit județul Prahova.

Asta e opinia mea față de A3 și față de clanul Cozma.

Dar emisarii adevărului sunt una, iar faptele prezentate sunt limpezi, se susțin singure.

În cazul concret, (1) Cozma junior este victimă, (2) Antena 3 e televiziunea care a prezentat un caz grav iar (3) procurorii DNA sunt abuzatorii legii.

Întrebarea fundamentală este: mințeau sau spuneau adevărul când Onea și Negulescu plus un ofițer judiciar îi clamau lui Cozma că Laura Kovesi știa de toate aceste lucruri?”, a mai scris jurnalistul.

 

Tag-uri:
Kovesi, DNA, Ghita, Cosma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-883.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-883-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Înregistrările care arată dorința procurorilor DNA de a falsifica probe au aruncat în aer scena politică din România. Jurnalistul Cătălin Tolontan a comentat publicațiile făcute de Antena 3, cerându-i lui Kovesi o explicație publică.   „”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică! În înregistrările difuzate de Antena 3 în această noapte...

Preluat de la EVZ