Un raport realizat de firma de cercetare eMarketer, arată că doar în acest an două milioane de oameni cu vârste până în 25 de ani au încetat să mai folosească Facebook.

Concluzia este una care ar putea să determine modificări importante în cadrul rețelei de socializare: se pare că Facebook nu mai reușește să atragă adolescenți.

De asemenea, aceeași companie estimează ca situația să evolueze în viitorul apropiat, tot mai mulți tineri renunțând să mai folosească Facebook.

Statisticile arată că majoritatea utilizatorilor de Internet din SUA, cu vârste între 12 şi 17 ani, nu au folosit Facebook nici măcar o dată pe lună, în acest an, potrivit Rtv.net.

Compania eMarketer susține că, în timp ce 83% dintre tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani folosesc în prezent rețeaua de socializare, în 2021 acest procent va scădea la 81,5%.

Tag-uri:
facebook, raport, tineri, retea, socializare, platforma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-936.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-936-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un raport realizat de firma de cercetare eMarketer, arată că doar în acest an două milioane de oameni cu vârste până în 25 de ani au încetat să mai folosească Facebook.Concluzia este una care ar putea să determine modificări importante în cadrul rețelei de socializare: se pare că Facebook nu...

Preluat de la EVZ