Ofițerii de poliție s-au deplasat la subsolul Palatului Westminster, acolo unde s-a dat alarma că ar exista un pachet suspect, scrie Daily Mail.

Momentan nu există niciun fel de informații din partea autorităților.

Palatul Parlamentului din Londra este o țintă extrem de prețioasă pentru teroriști, ultimul atac de acest gen având loc anul trecut, în martie. 

Un ofițer de poliție care a dorit să-și păstreze anonimatul a declarat: „Nu ni s-a spus prea multe, dar se pare că este vorba despre un pachet. Forțe specializate au venit să-l examineze. Nu este nimic de care să ne facem griji”

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al parlamentului britanic, care a precizat că orice informație suplimentară ar trebui aflată de la poliția metropolitană, care face investigații în acest moment.

Tag-uri:
parlament, pachet, colet, suspect, politisti

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-998.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-998-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Ofițerii de poliție s-au deplasat la subsolul Palatului Westminster, acolo unde s-a dat alarma că ar exista un pachet suspect, scrie Daily Mail.Momentan nu există niciun fel de informații din partea autorităților.Palatul Parlamentului din Londra este o țintă extrem de prețioasă pentru teroriști, ultimul atac de acest gen având...

Preluat de la EVZ