Administrația Bashar al-Assad a avertizat, azi, Israelul că va avea “noi surprize” dacă va efectua alte raiduri aeriene în Siria, după ce un avion militar israelian a fost doborât de artileria siriană în urmă cu câteva zile.

“Să aveți toată convingerea că agresorul va fi surprins puternic deoarece a crezut că acest conflict – războiul de uzură cu care Siria se confruntă de mulți ani – a făcut țara incapabilă să contracareze atacuri”, a declarat marți Ayman Sussan, adjunct al ministrului sirian de Externe.

“(…) Vor vedea noi surprize oricând vor încerca să atace Siria”, a avertizat Ayman Sussan, citat de site-ul Ynetnews.com.

Un avion de vânătoare israelian de tip F-16 a fost doborât în cursul nopții de vineri spre sâmbătă de sistemele antiaeriene siriene în timp ce efectua raiduri aeriene în Siria ca reacție la infiltrarea unei drone de fabricație iraniană în partea de nord a Israelului. Cei doi piloți ai avionului israelian s-au catapultat și au reușit să ajungă în nordul Israelului. Armata israeliană susține că avionul de vânătoare israelian a fost doborât de artileria siriană cu rachete de fabricație rusească.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/siria-avertizeaza-israelul-cu-noi-surprize-in-cazul-altor-raiduri-aeriene-46736.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/siria-avertizeaza-israelul-cu-noi-surprize-in-cazul-altor-raiduri-aeriene-46736-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv