Accident grav azi pe autostrada A1, la kilometrul 78, în Dâmbovița. O tânără de 25 de ani se zbate între viață și moarte după ce a intrat cu mașina într-un alt autoturism, din cauza vitezei.

Potrivit directorului SAJ Argeș, Marian Hiru, pacienta a dezvoltat convulsii, fiindu-i alterată starea neurologică. Emilia Alexandra Durdui a fost adusă în comă la spitalul din Pitești.

„Pacienta, în vârstă de 25 de ani, a fost adusă în comă de către ambulanța Dâmbovița. Prezenta traumatism cranio cerebral grav, cu leziuni cerebrale care nu au necesitat intervenție chirurgicală. La acest moment este intubată și cu suport ventilator”, a declarat, pentru Sursa Ta, Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Argeș.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-grav-soferita-de-25-de-ani-in-coma-dupa-ce-a-pierdut-controlul-volanului-46766.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-grav-soferita-de-25-de-ani-in-coma-dupa-ce-a-pierdut-controlul-volanului-46766-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv