Cel puțin trei persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs miercuri în apropierea sediului Agenției pentru Siguranță Națională (NSA) din Statele Unite, relatează posturile de televiziune WBA și MyFox8.

Incidentul armat a avut loc miercuri la ora 7.15 (14.15, ora României) în apropierea uneia dintre intrările în sediul Agenției pentru Siguranță Națională (NSA), în Fort Meade, Maryland.

Presupusul autor al atacului a fost reținut.

Printre persoanele rănite se numără un agent de poliție.

Un vehicul de teren este oprit în fața barierei, la un punct de acces în sediul NSA, având urme de gloanțe în partea frontală. Cel mai probabil, un individ a forțat intrarea în sediul NSA și a deschis focul, atrăgând riposta agenților de securitate.

Foto: Mediafax 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/atac-armat-produs-in-apropierea-sediului-agentiei-pentru-siguranta-nationala-nsa-din-statele-unite-cel-putin-trei-raniti-46757.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/atac-armat-produs-in-apropierea-sediului-agentiei-pentru-siguranta-nationala-nsa-din-statele-unite-cel-putin-trei-raniti-46757-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv