Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, trebuie să fie mai ponderat în declarații, fiind un avertisment subliminal pentru membrul PSD.

“Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău”, a fost mesajul scurt și tăios al lui Dragnea înainte de ședința  Comitetului Executiv al PSD.

Dragnea a negat posibilitatea sancţionării secretarului general adjunct al PSD pentru declaraţiile sale publice. ”Doamne ferește!”, a spus Dragnea când a fost întrebat dacă Ștefănescu va fi sancționat azi, în ședința CEX a PSD.

Diferendul dintre cei doi a izbucnit în momentul în care a fost ales noul ministru al Educației în noul govern Dăncilă. Dacă Liviu Dragnea l-a susținut pe Valentin Popa, Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu, ceea ce a dus la un schimb de replica dure între secretarul general adjunct și președintele PSD.

Tag-uri:
codrin, stefanescu, liviu, dragnea, liviu dragnea, psd, psd codrin, psd dragnea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1083.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1083-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, trebuie să fie mai ponderat în declarații, fiind un avertisment subliminal pentru membrul PSD.'Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău',...

Preluat de la EVZ