Protagonistul principal? Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cea care a apărut în mijlocul unui nou scandal, după ce au apărut înregistrări în care doi procurori DNA complotează pentru a falsifica probe. Cu toate acestea, se pare că nu doar cei din spațiul public se arată nemulțumiți de procurorul-șef.

Într-un clip video postat pe pagina sa personală de Facebook, un bărbat prezintă câteva imagini care au făcut înconjurul internetului.

Unde sunt EXPLICAȚIILE LUI KOVESI? Tolontan o distruge pe șefa DNA după ÎNREGISTRAREA cu „Portocală”

În momentul în care Antena 3 difuzează imagini și declarații despre scandalul momentului, de la DNA Ploiești, prezentate de Mihai Gâdea, patrupedul, nemulțumit de ceea ce aude, latră din toate puterile. Alături de clipul video, bărbatul a postat și un mesaj simplu: „Ce mă sfătuiți să fac cu câinele?”, lucru ce a determinat împărțirea internauților în două tabere, pro și contra șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.  Clipul video poate fi văzut AICI!

PRIMA REACȚIE a DNA după înregistrările Antena 3: „Pesupusele înregistrări au menirea să ȘANTAJEZE procurorii”

KOVESI, în COLIMATORUL vicepremierului STĂNESCU după ultimul SCANDAL de la DNA: Șefa DNA trebuie să PLECE

În seara de 14 februarie, de la ora 19:30, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi va susține o conferință de presă. 

Tag-uri:
gadea, caine, antena 3, scandal dna, dna ploiesti, laura codruta kovesi, facebook, clip video viral

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1091.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1091-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Protagonistul principal? Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cea care a apărut în mijlocul unui nou scandal, după ce au apărut înregistrări în care doi procurori DNA complotează pentru a falsifica probe. Cu toate acestea, se pare că nu doar cei din spațiul public se arată nemulțumiți de procurorul-șef.Într-un clip...

Preluat de la EVZ