„Poliția din Craiova este dotată cu zece astfel de camere, de ultimă generație, care pot să filmeze până la opt ore, în format HD, capsulate, nefiind posibilă intervenția din partea agentului constatator asupra imaginilor filmate și stocate.
Dispozitivele sunt descărcate de un specialist IT la sediul instituției, la fiecare schimb de tură, care codifică imaginile și le stochează pe un server destinat acestor sisteme de înregistrare.
Imaginile vor fi păstrate între șase luni și trei ani și vor fi puse la dispoziția instanțelor de judecată sau organelor de cercetare penală.
Polițiștii locali au fost instruiți în mod individual asupra procedurii operaționale privind activitatea de filmare, cu obligația de a respecta legea“, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliției Locale Craiova pentru GdS.

Tag-uri:
şoferi, poliţişti, minicameră, filmaţi, Big Brother

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1135.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1135-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
„Poliția din Craiova este dotată cu zece astfel de camere, de ultimă generație, care pot să filmeze până la opt ore, în format HD, capsulate, nefiind posibilă intervenția din partea agentului constatator asupra imaginilor filmate și stocate. Dispozitivele sunt descărcate de un specialist IT la sediul instituției, la fiecare schimb...

Preluat de la EVZ