Artista a intrat în comă, în 2007, după filmările clipului „Ştiu ce-ţi place”. Claudia a dansat în ploaie și a răcit foarte rău. Medicii însă i-a prescris un antibiotic la care era alergică așa că a făcut şoc anafilactic şi a intrat în comă şi a strat trei ore în moarte clinică. 

„Întotdeauna am visat să lucrez cu producători din afară, dar în 2007 am lucrat cu cei pe care îi consideram cei mai buni la noi în ţară. Am colaborat cu Marius Moga pe vremea aia, dar între mine şi echipa lui nu mai era chimia necesară, aşa că a trebuit să renunţ. Atunci ama vut un accident, în urma căruia am stat trei ore în stop cardio-respirator, moarte clinică, adică. A fost nebunie să filmez cu apa rece de la frigider la zero grade Celsius. După ce m-am trezit, mi-am dat seama că nu pot să fac depresie pentru că o melodie nu are succes…Dumnezeu mi-a dat o lecţie prin accidentul acesta, pentru că trebuie să ne bucurăm de tot ce avem. Iubeam tot ce era în jurul meu, chiar şi gândacii de pe pereţi. Viaţa mea s-a schimbat de atunci”, a mărturisit Cream cadrul unei emisiuni TV.

Artista povestește că experiența i-a provocat traume și a fost nevoită să meargă la psihiatru. „Am avut atacuri de panică un an întreg după această întâmplare. Am fost la psiholog, la psihiatru. Mi-au prescris pastile, trebuia să fac tratament, dar nu am vrut. Când faci atacurile de panică simţi că mori, dar am fost suficient de puternică să îmi revin. În urma acestei întâmplări mi-am pus mie condiţii. Am renunţat să mai lucrez cu oamenii care nu-mi plăceau, să mai cânt ce nu-mi plăcea”, a mai spus Claudia conform Cancan.ro. 

Tag-uri:
claudia, claudia pavel, coma, filmari, marius moga, confesiuni, TV, trauma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1161.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1161-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artista a intrat în comă, în 2007, după filmările clipului „Ştiu ce-ţi place”. Claudia a dansat în ploaie și a răcit foarte rău. Medicii însă i-a prescris un antibiotic la care era alergică așa că a făcut şoc anafilactic şi a intrat în comă şi a strat trei ore...

Preluat de la EVZ