Fostul premier a declarat, la plecarea de la Instanță, că probele din dsarul Ponta-Blair-Ghiţă, instrumentat de procurorii DNA, conține în realitate proble care nu există.

„În cazul meu s-au falsificat probe din dosar, după cum ați și văzut. Singura probă și singura declarație în dosarul cu Blair ar fi proba falsă. Nu mai fac declarații aici”, a precizat Victor Ponta.

Victor Ponta s-a prezentat, joi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a fost audiat ca martor ca martor în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Tag-uri:
ponta, dna, dosar, probe, falsificate

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1149.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1149-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Fostul premier a declarat, la plecarea de la Instanță, că probele din dsarul Ponta-Blair-Ghiţă, instrumentat de procurorii DNA, conține în realitate proble care nu există. „În cazul meu s-au falsificat probe din dosar, după cum ați și văzut. Singura probă și singura declarație în dosarul cu Blair ar fi proba...

Preluat de la EVZ