Un medic și-a pierdut viața în groaznicul accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă la Sibiu. Bărbatul avea o viteză halucinantă: 220 km/h.

Potrivit oradesibiu.ro, polițiștii care au ajuns la fața locului s-au îngrozit de ceea ce au găsit. Autoturismul ce a lovit stâlpul de pe Calea Dumbrăvii aproape că s-a dezintegrat. Bărbatul aflat la volan, un medic în vârstă de 37 de ani a murit pe loc. Bucăți din autoturism au sărit în toate părțile. Martorii povestesc că mașina avea kilometrajul blocat la 220 km/h. După primele cercetări cauza principală a producerii accidentului a fost stabilită ca fiind viteza. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de trei ore.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului era medic specialist de chirurgie generală la Spitalul Județean Sibiu. Laurențiu Beli a împlinit în 4 februarie vârsta de 37 de ani și era căsătorit. Deocamdată nu este exclusă nici varianta unei sinucideri, dar la locul accidentului nu s-a găsit nici un bilet de adio. Cercetările în acest caz continuă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-mortal-medic-mort-dupa-ce-a-intrat-intr-un-stalp-cu-peste-200-km-h-masina-aproape-s-a-dezintegrat-46848.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-mortal-medic-mort-dupa-ce-a-intrat-intr-un-stalp-cu-peste-200-km-h-masina-aproape-s-a-dezintegrat-46848-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv