Ponta a vorbit la România TV despre dosarele care i s-au făcut pe parcursul anilor, dar și despre încercările procurorului „Portocală” de a „fabrica dovezi”, accentuând legătura care există cu Laura Codruța Kovesi. Procurorului șef al DNA urma să i se termine mandatul în 2016, iar, pentru a fi renumită în funcție, Ponta susține că el trebuia să fie înlăturat.

„Am fost la domnul Iohannis, să îl întreb dacă există o problemă cu mine”,a  afirmat politicianul, explicând că a încercat să vadă ce problemă există cu persoana sa.

„Dosarele mele au fost făcute pentru ca Laura Codruța Kovesi sa fie numita din nou în funcție la DNA, în 2016”, a afirmat fostul premier.

Ponta a explicat că el a plecat din funcție exact la momentul potrivit pentru ca această numire să se întâmple, urmând „dezastrul guvernului Cioloș”.

Tag-uri:
Ponta, DNA, dosare, Kovesi, Ciolos, Iohannis, Cosma, scandal, Portocala

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1327.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1327-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ponta a vorbit la România TV despre dosarele care i s-au făcut pe parcursul anilor, dar și despre încercările procurorului „Portocală” de a „fabrica dovezi”, accentuând legătura care există cu Laura Codruța Kovesi. Procurorului șef al DNA urma să i se termine mandatul în 2016, iar, pentru a fi...

Preluat de la EVZ