O mare „țeapă” dată cu ceasurile 

Dragomir povestește că Giovani l-a păcălit la un moment dat pe managerul unui cunoscut cazinou din București. Machidonul se așezase la masă, pierduse 25.000 de dolari și avea nevoie de un împrumut. Becali l-a chemat pe șeful cazinoului, un austriac căruia i-a cerut 25.000 de dolari. Întrebat ce garanții oferă, impresarul a arătat spre un oarecare Murgu Șerban și a spus: „Garanția mea este Viorel Păunescu”.

Managerul, care nu îl cunoștea pe omul de afaceri, a mușcat momeala. Giovani a pierdut repede banii împrumutați, apoi a cerut din nou 25.000 de dolari, în schimbul unui ceas pe care l-a evaluat la 100.000 de dolari. Banii s-au topit din nou, astfel că Becali i-a cerut lui Victor, fratele său, același model de ceas. Un nou împrumut de 25.000 de dolari. „De data asta Giovani câștigă în plus față de ultimii bani, cam vreo 20.000 și spune că nu mai joacă…”, povestește Mitică.

După câteva zile, în timp ce se afla în același cazinou, lui Becali i s-a cerut returnarea datoriei.

Și-a cerut interdicție

Managerul austriac a vrut să-i dea înapoi ceasurile și săși primească cei 75.000 de dolari, dar impresarul a replicat: „Să-i dea cine a garantat(…) Nu le mai vreau înapoi, pentru că amândouă nu fac mai mult de 5.000 de dolari!” Giovani i-a cerut managerului să-i dea interdicție în cazinou, dacă nu-i convine, dar acesta a parat spunând că îl va lăsa să joace până când „casa” își va recupera banii, apoi va primi și interdicție.

FOTO: Dumitru Dragomir

Giovani a intrat într-un joc de table, la hotelul Radisson, cu șeful cazinoului. Impresarul a întrebat dacă zarurile sunt corecte și a primit un răspuns afirmativ. După vreo trei ore în care a pierdut toți banii, Becali a spus: „Gata, mă duc să mănânc și să iau bani și continuăm mai târziu”. Adversarul său, câștigător a multor concursuri internaționale de table, a așteptat.

Machidonul a revenit, iar jocul s-a reluat. La un moment dat, Ioan Becali a acuzat că zarurile sunt măsluite și a cerut un ciocan. Le-a spart și a găsit în interiorul lor mercur. Șeful cazionului a rămas paralizat, știind sigur că zarurile sunt curate. Impresarul a început un scandal uriaș, a cerut banii pierduți înapoi și încă ceva pe deasupra. Adversarul său a înțeles că Giovani schimbase zarurile, dar n-a reușit să găsească momentul pe camerele de înregistrare.

Tag-uri:
Ioan Becali, scandaluri, tepe, cazinouri, oameni din fotbal, impresar

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/dragomir-dumitru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/dragomir-dumitru-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
O mare „țeapă” dată cu ceasurile  Dragomir povestește că Giovani l-a păcălit la un moment dat pe managerul unui cunoscut cazinou din București. Machidonul se așezase la masă, pierduse 25.000 de dolari și avea nevoie de un împrumut. Becali l-a chemat pe șeful cazinoului, un austriac căruia i-a cerut 25.000...

Preluat de la EVZ