Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care se afla la schi, în stațiunea Păltiniș din județul Sibiu, a murit, joi, după ce a suferit un stop cardio-respirator pe pârtie.

Șeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat că turistul în vârstă de 49 de ani a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla pe pârtia de schi.

”Turistul a suferit un stop cardio-respirator. Echipa de salvamontiști au intervenit în cel mai scurt timp și au început manevrele de resuscitare, iar în sprijinul acestora s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Sibiu. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și s-a constatat decesul”, a spus David.

La rânsul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu, Liliana Blaga, a spus că s-a încercat resucitarea bărbatului de 49 de ani timp de două ore, dar acesta nu a răspuns manevrelor.

Blaga a precizat că turistul nu a suferit un accident, ci s-a prăbușit pur și simplu, pe pârtie.

”Soția schiorului a venit la fața locului, ea se pare că e medic, și a spus că acesta nu era cunoscut cu probleme cardiace, ci face un tratament pentru reglarea colesterolului”, a adăugat Blaga.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/un-turist-care-se-afla-la-schi-in-paltinis-a-murit-pe-partie-46947.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/un-turist-care-se-afla-la-schi-in-paltinis-a-murit-pe-partie-46947-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv