Un bebeluș din Botoșani e în stare gravă la spital după ce mama i-a desfundat nasul cu ajutorul unui dispozitiv special. Fetița de doar cinci luni a regurgitat lapte, iar o parte din lichid a ajuns în plămâni. Copilașul este internat acum în secția de Reanimare, cu prognostic rezervat.

Fetiței îi curgea nasul în continuare pentru că fusese răcită. Mama ei a vrut să folosească batista bebelușului, un dispozitiv de aspirare pentru curățarea nedureroasă a nasului copiilor, scrie stiri.botosani.ro.

În momentul în care mama i-a pus dispozitivul în nas, copilul a regurgitat lapte care i-a intrat în căile aeriene. Speriată, femeia a sunat la 112. Bebelușul a ajuns de urgență la spital, iar medicii spun că o parte din lichidul regurgitat a ajuns în plămâni.

„Starea micuței este gravă. Este internată pe secția de reanimare, cu prognostic rezervat”, a precizat, pentru sursa citată, un reprezentant al Spitalului de Copii din Iași.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/bebelus-in-stare-foarte-grava-dupa-ce-mama-i-a-desfundat-nasul-cu-batista-bebelusului-46980.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/bebelus-in-stare-foarte-grava-dupa-ce-mama-i-a-desfundat-nasul-cu-batista-bebelusului-46980-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv