Viața de zi cu zi este ciudată oriunde ai fi, dar Rusia deține un loc special în clasamentul bizareriilor pe care le poți întâlni în timpul unei plimbări.

Deja faimoase pe internet, pozele prezentate arată aspecte incredibile ale vieții din Rusia, pe care, dacă le auzi povestite, îți vine mult prea greu să le crezi.

Dacă ai auzit de măreția arhitecturală a metroului din Moscova, atunci trebuie să vezi și cealaltă față a medaliei. Oamenii care călătoresc cu acest mijloc de transport ori cred că sunt la o emisiune filmată cu o cameră ascunsă, ori pur și simplu vor să creeze noi trenduri de modă care să fie mai… nonconformiste decât ce se vede la Milano.

Votca, deja văzută drept un simbol național al Rusiei de către vest, dacă este să credem comentariile de pe internet, își face și ea apariția în această galerie inedită. În diferite ipostaze, băutura spirtoasă este ori înger păzitor al dragostei, ori remediu pentru orice maladie.

Tag-uri:
Rusia, imagini, bizar, ciudat, putin, sputnik, dubios, votca

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1790.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1790-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Viața de zi cu zi este ciudată oriunde ai fi, dar Rusia deține un loc special în clasamentul bizareriilor pe care le poți întâlni în timpul unei plimbări.Deja faimoase pe internet, pozele prezentate arată aspecte incredibile ale vieții din Rusia, pe care, dacă le auzi povestite, îți vine mult...

Preluat de la EVZ