Lista nu se oprea, însă, aici. Menționăm că Reprezentanța CE de la București, condusă de Angela Filote (aflată la post din 2014), nu a răspuns solicitării publicației cristoiublog.ro și, cu certitudine, nici nu va răspunde. Aceasta deoarece “transparența” unor organisme UE, obișnuite în general doar cu ziariști yes-man sau copy-paste, se blochează frecvent pe subiecte sensibile, de “funcționalitate” a tarabei pan-europene. UE este atât de “funcțională” încât, așa cum au dezvăluit cristoiublog.ro și EvZ, Statele Unite au și decis în Februarie. 2018, în baza raportului McCaul, că haosul din Uniune afectează securitatea SUA și că ofițeri de informații americani vor fi trimiși spre state precum România și Bulgaria, pentru a monitoriza călătoriile suspecților de terorism islamic.

În februarie 2017, Biroul de Presă al Angelei Filote

… transmitea pentru cristoiublog.ro următoarele: “(…) Deși valorile europene ne determină să oferim refugiu celor care fug din calea războiului, toleranța nu poate fi promovată în dauna siguranței noastre; astfel, toate persoanele care ajung la punctele de recepție pentru refugiați din Italia și Grecia trec printr-o serie de teste de securitate, teste ce presupun identificarea completă a persoanei în cauză și verificarea amprentelor în bazele de date naționale, europene și internaționale. Experți ai Europol sunt prezenți la fața locului pentru a acorda asistența în acest proces (…)”.

Rapoartele congresmanului american McCaul desființează total aceste susțineri ale CE. Un refugiat numit Muhammmad, intervievat de americani, declara cu seninătate că în Italia nu i-a solicitat nimeni actele după ce a fost “salvat” în Marea Mediterană de ONGuri finanțate prin Fonduri Norvegiene, gen Doctori fără Frontiere. “Nu ne-a înregistrat nimeni, nu ne-au făcut fotografie, nu ne-au luat amprente, nici măcar nu ne-au întrebat de unde veneam”, a spus Muhammad, care a ajuns ulterior în Germania fără ca italienii să mai afle vreodată că omul a trecut prin țara lor. Mai mult, americanii au descoperit îngroziți că “majoritatea” migranților aduși cu barca în Italia (prin Marea Mediterană) de ONGurile cvasi-marxiste italiene sau germane se află în aceeași situație- neînregistrați în baza de date, fără documente, fără verificări Interpol. În baza unei așa-numite “solidarități” invocate de presa de stânga americană aflată sub influența lui Soros (gen “Associated Press” sau “Financial Times”), conducerea CE punea sub risc siguranța statelor-membru UE, acceptând un număr imens de migranți neidentificați din state africane cu trecut și prezent terorist.

Despre “îngrijorările” șefilor lui Filote

La vârful UE, însă, “prioritățile” erau diferite. La finele lunii ianuarie 2018, liderii Comisiei Europene, Jean Claude Juncker și Frans Timmermans (președinte și vice-președinte), se declarau “îngrijorați” de evoluțiile politice din România, solicitând “regândirea” Legilor Justiției. Alfel spus, Juncker (despre care presa britanică dezvăluise prin surse diplomatice că servește cognac la micul-dejun) și trepădușii săi cereau României să lucreze cu cap limpede, pe niște proiecte de lege pe care nu le citise nimeni. “Îngrijorarea de Bruxelles”, ca instrument de presiune politică, a fost creat pentru ca orice clarvăzător, urât, prost, deștept, prezentabil, alcoolic, confuz sau demn din capitala UE să aibă dreptul să acuze orice membru UE, de la tribuna Comisiei Europene. Fără riscuri. Ca întotdeauna, se verifica aici și zicala franceză “Cherchez la femme” (“Caută femeia”): aceasta deoarece pentru cazul României, s-a aflat ulterior că “îngrijorările” lui Juncker fuseseră inflamate printr-un raport întocmit de Angela Filote. Fosta lucrătoare de abator Angela Cristea (Filote) își găsise acum vocația de a hăcui Legi ale Justiției promovate de guvernul țării sale. Guvern, dar populist. Potrivit Evz.ro, Raportul lui Filote conținea informații despre premierul desemnat, Viorica Dăncilă, și despre situația politică din România. Dar ce conținea Filote?

Angela Filote conținea

… tot ceea ce poate fi mai atractiv pentru mișcările TeFeListe din România: contacte cu George Soros, cu ambasadorul olandez Stella Ronner‑Grubačić, cu Coaliția pentru o Presă Curată (Soros), cu reprezentanți Grupul de Dialog Social (Soros) șamd. Filote s-a învârtit ani de zile în cercuri ONG de “pretențioși”, care funcționează pe finanțări nerambursabile și care sunt importatori neoficiali de “political correctness” (corectitudine politică) și de multiculturalism- două dintre filosofiile care azi, ca exemplu, sunt acuzate textual în Marea Britanie că ruinează echilibrul sistemului politic și social și plantează o blană de iepure în spinarea conducerilor politice.

În acest context

… referitor la Raportul Filote înaintat șefilor de la Bruxelles, liderul PSD, Liviu Dragnea declara pe 29 Ian. 2018: „Minciună dusă picătură cu picătură şi de aici, din ţară şi de la Bruxelles şi de către europarlamentari, dar şi de către funcţionari de acolo. Îi spun d-lui comisar, îi spune d-lui director general şi se creează aşa, o reţea. Cum e posibil ca Delegaţia Comisiei Europene din România să transmită informaţii false? Transmise la toţi comisarii europeni”. Răbufnirile lui Dragnea erau, desigur, inutile: potrivit “valorilor” consacrate la nivelul conducerii UE, simplul fapt că Dragnea este considerat la Bruxelles un lider “naționalist” și că se manifestase ca și critic deschis al lui George Soros, îl făcea vulnerabil la toate încrengăturile de plângeri și de “îngrijorări”- de la Angela Filote până la Claude Juncker și Frans Timmermans. Altfel spus, cu o Filote care făcea “băi de sorosiști” la București și cu o conducere a CE înfrățită cu cognacul și cu Rapoartele lui Filote, nici nu era de mirare că Dragnea devenise un condamnat de serviciu al UE. Mai mult, devenea clar că ținta “îngrijorărilor de Bruxelles” era una mult mai amplă, fiindcă un Raport Filote și replicile sale seismice de la UE ar fi putut afecta nu doar autoritatea politică a lui Liviu Dragnea, dar și stabilitatea Coaliției la guvernare PSD-ALDE din România. Rememorând, însă, unele din întâlnirile de lucru ale ambasadoarei Comisiei Europene la București, oricine s-ar putea simți îndesat într-un fotoliu din anticamera lui George Soros, din New York.

În martie 2014, controversatul

… miliardar nord-american Soros, fondator și președinte al Fundației pentru o Societate Deschisă sosea în România pentru a discuta despre problematica etniei țiganilor și, adiacent, despre proiectul minier Roșia Montană. Oaspetele american a fost însoțit la sediul Asociației Romano ButiQ (Giulești-Sârbi) de Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educație și Angela Filote, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România. În mod incredibil, o vizită- fulger a unui om de afaceri străin indisponibiliza doi dintre oficialii super-statului Uniunea Europeană. Acest lucru demonstrează, dacă mai era necesar, statutul neoficial al Uniunii Europene- acela de structură slabă, cu plecăciuni și indulgențe în fața Rețelei George Soros, dezvoltată pe teritoriul UE.

Tag-uri:
filote, ambasadoarea, comisiei, europene

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1812.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1812-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialOpinii EVZ
Lista nu se oprea, însă, aici. Menționăm că Reprezentanța CE de la București, condusă de Angela Filote (aflată la post din 2014), nu a răspuns solicitării publicației cristoiublog.ro și, cu certitudine, nici nu va răspunde. Aceasta deoarece “transparența” unor organisme UE, obișnuite în general doar cu ziariști yes-man sau...

Preluat de la EVZ