Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost transportat la spital, azi, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce verifica actele unui șofer. Șoferul care l-a acroșat pe agent era băut.

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00, la intersecția Bulevardului Unirii cu Splaiul Independenței, în timp ce polițistul oprise un șofer ca să-i verifice actele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, în timp ce agentul verifica documentele respectivului conducător auto a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Polițistul a fost transportat la spital cu răni ușoare, însă nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.70 mlg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la INML pentru recoltarea de mostre biologice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/politist-lovit-de-o-masina-condusa-de-un-sofer-baut-in-timp-ce-verifica-actele-unui-alt-conducator-auto-46981.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/politist-lovit-de-o-masina-condusa-de-un-sofer-baut-in-timp-ce-verifica-actele-unui-alt-conducator-auto-46981-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv