O femeie a fost ucisă de un tânăr de 20 de ani, chiar pe trecerea de pietoni. după ce a comis fapta, Florin Dinu a fugit de la fața locului, dar a fost prins de oamenii legii.

Florin Dinu este mecanic, însă nu are permis de conducere. Anul trecut a mai fost prins conducând pe drumurile publice tot fără permis. În acel caz, cercetările sunt încă în desfășurare. Joi, 8 martie, tânărul a comis aceeași infracțiune. De data aceasta, însă, a luat o viață. Victima avea 40 de ani și era angajată la Arctic Găești și tocmai ce ieșise din tură. Femeia a murit la Spitalul Floreasca în cursul nopții.

“Pacienta a venit în stare comatoasă, cu suspiciune de fractură de bază de craniu, cu traumatism de bazin și de membru inferior drept, fractură de femur drept. S-a interventi de urgență cu intubare cu două căi venoase și a fost solicitat de urgență un echipaj cu medic, s-a luat legătura cu Spitalul Floreasca, fiind un caz foarte grav, pentru a beneficia cât se poate de tratament cât mai bun”, a declarat dr. Ciceiu Balama, de la Spitalul Găești, pentru adevarul.ro.

Pentru fapta comisă ieri, tânărul a fost reținut pt 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. După ce a lovit-o pe femeie, tânărul a fugit. Și-a abandonat mașina pe un câmp, dar a fost găsit după câteva zeci de minute de polițiști, care s-au ajutat de un câine special antrenat. Le-a spus oamenilor legii că s-a speriat de ce a făcut și a fugit, vrând să se sinucidă prin spânzurare. Femeia pe care a lovit-o a murit la Spitalul Floreasca în cursul nopții. A fost angajata Arctic SA și avea 40 de ani. Accidentul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni din fața fabriciid e frigidere.

“Pacienta a venit în stare comatoasă, cu suspiciune de fractură de bază de craniu, cu traumatism de bazin și de membru inferior drept, fractură de femur drept. S-a interventi de urgență cu intubare cu două căi venoase și a fost solicitat de urgență un echipaj cu medic, s-a luat legătura cu Spitalul Floreasca, fiind un caz foarte grav, pentru a beneficia cât se poate de tratament cât mai bun”, a declarat dr. Ciceiu Balama, de la Spitalul Găești.

Bărbatul mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar mâine, 9 martie, va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-femeie-ucisa-pe-trecerea-de-pietoni-de-un-tanar-de-20-de-ani-individul-se-lauda-cu-bmw-ul-sau-pe-facebook-47313.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-femeie-ucisa-pe-trecerea-de-pietoni-de-un-tanar-de-20-de-ani-individul-se-lauda-cu-bmw-ul-sau-pe-facebook-47313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv