Avocatul care o reprezintă pe Clifford a declarat pentru CBS News că a fost “uluit” de comentariul Casei Albe. ” Este uluitor cum purtatorul de cuvânt al Casei Albe pretinde că Trump a câştigat cazul în arbitraj este ridicol”, a spus Michael Avenatti. “Cum câștigi ceva când cealaltă parte nu este invitată?” a mai spus avocatul, potrivitt bbc.com.

Avocatul dlui Trump, Michael Cohen, a trimis prin e-mail ordinul de restricționare către echipa juridică a lui Clifford, potrivit NBC News. “Documentul în sine trebuie să rămână confidențial și să nu fie dezvăluit nimănui conform termenilor ordinului judecătorului”, scrie în e-mailul. Detalii privind ordinul de restricționare au apărut la o zi după ce Clifford a intentat un proces împotriva lui Trump, susținând că un contract de divulgare pe care l-a semnat nu este valid. Ea a spus că acordul, elaborat înainte de alegerile din 2016, a fost “nul” pentru că nu a fost semnat de preşedintele.

Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a confirmat pentru presă că președintele a câștigat o procedură de arbitraj împotriva actriței, al cărei nume real este Stephanie Clifford.
Procesul civil a fost intentat de Daniels în Los Angeles, marți. Înțelegerea de discreție a fost semnată în octombrie 2016, cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale care l-au adus pe Trump în Biroul Oval al Casei Albe. Atunci, Cohen i-a dat 130.000 de dolari starletei porno, pentru a-i ține gura închisă, dar suma întreagă nu a fost livrată, ceea ce a nemulțumit-o pe Stormy Daniels.

Mai precis, Cohen a confirmat că a plătit în mod privat actriţei 130.000 de dolari (95.000 de lire), dar nu a spus pentru ce au fost banii. El a mai menţionat că nici organizația Trump, nici Trump nu au fost parte la această tranzacție.

Actrița a relatat că a avut relații intime cu Donald Trump în iulie 2016, după ce s-au întâlnit la un turneu de golf în apropiere de Lacul Tahoe, o regiune turistică situată în statele California şi Nevada.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Avocatul care o reprezintă pe Clifford a declarat pentru CBS News că a fost 'uluit' de comentariul Casei Albe. ' Este uluitor cum purtatorul de cuvânt al Casei Albe pretinde că Trump a câştigat cazul în arbitraj este ridicol', a spus Michael Avenatti. 'Cum câștigi ceva când cealaltă...

Preluat de la EVZ