Deşi poate părea un lucru absurd, italienii chiar sunt renumiţi prin felul în care întreţin relaţii intime. Şi asta pentru că, potrivit unui raport, foarte mulţi italieni fac sex în grup.

Astfel, potrivit unui studiu, un sfert dintre cuplurile căsătorite din Italia întreţin relaţii intime în grup. Aproximativ 500.000 de cupluri merg la întâlniri private, unde fac schimb de parteneri, potrivit Spynews.

Şi pentru că lucrurile sunt destul de serioase în acest sens, în Italia există şi o federaţie care îşi desfăşoară activitatea pentru a proteja drepturile practicanţilor de swapping. Aceasta are nu mai puţin de 500.000 de membri şi se intitulează “Federaţia Internaţională pentru Protecţia Drepturilor şi Libertăţilor”.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Deşi poate părea un lucru absurd, italienii chiar sunt renumiţi prin felul în care întreţin relaţii intime. Şi asta pentru că, potrivit unui raport, foarte mulţi italieni fac sex în grup. Astfel, potrivit unui studiu, un sfert dintre cuplurile căsătorite din Italia întreţin relaţii intime în grup. Aproximativ 500.000 de...

Preluat de la EVZ