Reamintim că, în anul 2009, în aprilie Radu Duda își anunța candidatura la Preşedinţia României, pentru ca, undeva prin luna decembrie, acesta să anunțe că se retrage din cursa pentru preşedinţie, susţinând că stânga politică este “în buzunarul prezidenţial”, iar dreapta politică a ales să ignore proiectul Casei Regale şi că viitoarea campanie nu va fi o luptă electorală, ci una între clanuri.

Întrebat dacă a luat în calcul ca Principesa Margareta să fie o variantă de candidatură la preşedinţie din partea partidului, Dragnea a răspuns: “Nu, categoric nu”.

Dragnea LOVEȘTE cu SRI în Gabriel Oprea. RĂZBOIUL AMINTIRILOR din SUBTERANELE POLITICII

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid, 24 de social – democraţi fiind interesaţi de o astfel de funcţie. Pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi. Decizia finală va fi luată prin vot la Congresul din 10 martie.

PSD, între „ORGANISM VIU” și ATACURI DURE. Oprișan, PRIMA REACȚIE după CexN. „Eu ce vină am (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD!”

Și principele Duda și-a anunțat, în 2009, candidatura la prezidențiale…

Principele Radu anunța, în aprilie 2009, candidatura la Preşedinţia României, într-un discurs rostit la Palatul Elisabeta, el declarând că nu-şi propune să restaureze monarhia, schimbarea formei de guvernământ nefiind atributul preşedintelui.

În septembrie 2009 printr-un comunicat, acesta anunța că se retrage din cursa pentru Preşedinţie, susţinând că stânga politică este “în buzunarul prezidenţial”, iar dreapta politică a ales să ignore proiectul Casei Regale şi că viitoarea campanie nu va fi o luptă electorală, ci una între clanuri.

După un efort entuziast şi neobosit, anunţ retragerea mea din cursa pentru Preşedinţie, cu părere de rău, dar cu speranţă pentru viitor. Odată cu ieşirea mea din cursă, de aici încolo, campania prezidenţială nu va mai fi o luptă electorală, ci o luptă între clanuri”, spune Principele Radu, în comunicatul remis la acea vreme mediafax.ro.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reamintim că, în anul 2009, în aprilie Radu Duda își anunța candidatura la Preşedinţia României, pentru ca, undeva prin luna decembrie, acesta să anunțe că se retrage din cursa pentru preşedinţie, susţinând că stânga politică este 'în buzunarul prezidenţial', iar dreapta politică a ales să ignore proiectul Casei Regale...

Preluat de la EVZ