Gabriel Oprea a scris pe Facebook că Liviu Dragnea a „apelat la sprijinul său” în „multe” momente. „Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt”, a zis generalul care a condus UNPR-ul.


Gabriel Oprea, „CAMARADUL” de nădejde al lui DRAGNEA în ascensiunea politică. Figurile TRECUTULUI îl AJUNG din urmă pe liderul PSD


El a dat “două exemple” în care l-ar fi ajutat pe Dragnea:

  • “În anul 2004, când eu eram ministrul administraţiei publice, iar el preşedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat să îl ajut să devină şeful preşedinţilor de Consilii Judeţene din PSD. La acel moment, PSD câştigase preşedinţia a 17 Consilii Judeţene. Pentru că m-a rugat să îl ajut, m-am întâlnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad şi i-am convins să-l voteze. Aşa a ajuns camaradul Liviu să fie şeful politic al preşedinţilor CJ din partid”, a relatat Oprea.
  • „În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de această dată din postura mea de preşedinte al UNPR. M-a rugat să îl ajut să fie ales preşedintele PSD, în contextul în care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaşte”, a mai povestit Gabriel Oprea.

Dragnea a criticat, vineri, gestul lui Oprea.

„Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că o să facă o asemenea greşeală. După Congres o să povestesc cum a fost atunci. E cam mult pentru el și pentru SRI“, a zis liderul PSD, fără să intre în detalii.

Întrebat dacă a fost „camarad” cu Gabriel Oprea, Dragnea a răspuns: „Niciodată”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Gabriel Oprea a scris pe Facebook că Liviu Dragnea a „apelat la sprijinul său' în „multe' momente. „Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt', a zis generalul care a condus UNPR-ul. Gabriel Oprea, „CAMARADUL” de nădejde al lui DRAGNEA...

Preluat de la EVZ