„Nu poate decide un singur om cine poate candida și cine nu, de aceea m-am bucurat foarte tare că au fost aprobate, astăzi, toate candidaturile la acest Congres al PSD.

Mi-aș dori să nu există perturbații pentru că astăzi s-a spus chiar și pe un post de televiziune că cei care primesc buletinele de vot le primesc deja votate. Nu cred că se poate merge atât de departe. Îmi doresc un vot corect și dacă ne considerăm un partid democratic, nu avem cum să facem rabat de la principiile pentru care ne-am unit sub această cupolă a PSD-ului.

Mâine o să fac referire la poziția PSD-ului în cadrul PES și la ce ar trebui să facem noi pentru oameni. De o bună bucată de vreme vorbim prea mult despre alte lucruri și mai puțin despre temele profunde. Mi-aș dori să vorbim despre ceea ce ar trebui să facem în Educație, despre ceea ce avem de făcut în Sănătate.

Dacă în anul 2000 aveam circa patru milioane de oameni care ne votau, iar în 2016 am mai avut circa 3,2 milioane de oameni. Sigur, a fost cel mai mare procent, dar noi trebuie să ne creștem electoratul și să îl concervăm”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Tag-uri:
ecaterina andronescu, congres psd, mesaj dragnea, educatie, sanatate


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-17.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-17-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu poate decide un singur om cine poate candida și cine nu, de aceea m-am bucurat foarte tare că au fost aprobate, astăzi, toate candidaturile la acest Congres al PSD. Mi-aș dori să nu există perturbații pentru că astăzi s-a spus chiar și pe un post de televiziune că cei...

Preluat de la EVZ