Potrivit „Mundo Deportivo”, Neymar este dezamăgit de eșecul lui PSG în Liga Campionilor, echipa sa fiind eliminată în „optimi”, Real Madrid. Acum, atacantul din „Țara Cafelei” regretă că a ajuns pe trupa pariziană și vrea să se reîntoarcă la Barcelona, suține sursa citată, care a mai titrat că jucătorul le-ar fi transmis asta colegilor și unui șef al formației franceze.

Însă, Neymar are șanse mai mari să îmbrace din vară tricoul rivei catalanilor, Real Madrid. Aceasta ar fi o lovitură senzațională pe piața transferurilor, dar l-ar include pe brazilian și in cercul „trădătorilor”, cu o eventuală mutare a sa pe „Santiago Bernabeu”.

Din vară anului trecut și până acum, Neymar a bifat 30 de meciuri la PSG, a marcat 29 de goluri și a reușit 19 assist-uri. Atacantul în vârstă de 26 de ani este cotat la 180 de milioane de euro de transfermarkt.de.

Tag-uri:
neymar, psg, real madrid, barcelona, neymar transfer


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-4.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-4-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Potrivit „Mundo Deportivo”, Neymar este dezamăgit de eșecul lui PSG în Liga Campionilor, echipa sa fiind eliminată în „optimi”, Real Madrid. Acum, atacantul din „Țara Cafelei” regretă că a ajuns pe trupa pariziană și vrea să se reîntoarcă la Barcelona, suține sursa citată, care a mai titrat că jucătorul...

Preluat de la EVZ