De asemenea, acesta a spus că nu are nicio vină pentru că s-a înscris pentru funcția de vicepreședinte, iar alți colegi nu au dorit acest lucru. În Regiunea de Sud – Est candidează și Lucreţia Roşca.

SPIRITE ÎNCINSE ÎN PSD. Și-ar putea RETRAGE Ecaterina Andronescu CANDIDATURA? Declarații DURE după CExN. „Mai e timp pentru asta…”

„Eu ce vină am, dacă pentru regiunea de Sud-Est niciun coleg nu a vrut să se înscrie. (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD. PSD este un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuții duc la soluții bune pentru ca românii să o ducă mai bine. La final, vorbim pe aceeași voce. Suntem o echipă unită. (…) Dacă candidează 24 de oameni, evident că vom avea un Congres absolut democratic”, a spus Marian Oprișan, la finalul CEx.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
De asemenea, acesta a spus că nu are nicio vină pentru că s-a înscris pentru funcția de vicepreședinte, iar alți colegi nu au dorit acest lucru. În Regiunea de Sud - Est candidează și Lucreţia Roşca. SPIRITE ÎNCINSE ÎN PSD. Și-ar putea RETRAGE Ecaterina Andronescu CANDIDATURA? Declarații DURE după CExN....

Preluat de la EVZ