Horace Owiti Opiyo, în vârstă de 20 de ani, a observat într-o zi un chist pe organele sale genitale. În timp, acesta a început să crească până a ajuns la dimensiuni extreme: testiculele cântăreau cinci kilograme, iar lungimea penisului ajunsese la aproape un metru, scrie Dailymail.co.uk.

Acest lucru l-a împierdicat să ducă o viață normală. A renunțat să mai meargă la școală după ce toți colegii râdeau de el și era convins că este blestemat de diavol.

Între timp, cazul lui Owiti Opiyo a devenit viral pe internet, astfel ajungând să fie văzut de un doctor local. Doctorul a venit în ajutorul tânărului și l-a operat. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar băiatul de 20 de ani este fericit că acum poate avea o viață normală: „Acum pot alerga şi pot juca fotbal. Acum sunt liber. Următorul pas pe care vreau să-l fac este să merg la şcoală. Cine ştie ce mă aşteaptă în viitor”, a declarat el.

Tag-uri:
kenya, barbat, testicule, un metru, penis, marime, video


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-13.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-13-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Horace Owiti Opiyo, în vârstă de 20 de ani, a observat într-o zi un chist pe organele sale genitale. În timp, acesta a început să crească până a ajuns la dimensiuni extreme: testiculele cântăreau cinci kilograme, iar lungimea penisului ajunsese la aproape un metru, scrie Dailymail.co.uk. Acest lucru l-a împierdicat...

Preluat de la EVZ