Tragedia a avut loc puțin timp după ora 8:00, când trecătorii au sunat la 112 sesizând că o femeie s-a aruncat în apă de pe podul rutier de peste Canalul Dunăre Marea Neagră. Detașamentul de pompieri ISU Tulcea au ajuns urgent la fața locului, femeia a fost scoasă din apă și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Medgidia unde medicii au continuat, timp de aproape două ore protocolul resuscitare în speranța că își va reveni.

Decesul pacientei a fost declarat la ora 10,45. Femeia, de 51 de ani, mamă a unui băiat de 25 de ani, era angajată la Primăria Medgidia, la Serviciul Taxe și Impozite. Potrivit surselor din rândul investigatorilor, ea își dăduse recent demisia, având o boală incurabilă. Asupra ei au fost găsite actele de identitate dar nu a lăsat niciun bilet de adio. Se pare că, pe fondul depresiei provocată de boala de care suferea, femeia a decis să își ia viața.(Foto-ISU Dobrogea)

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Tragedia a avut loc puțin timp după ora 8:00, când trecătorii au sunat la 112 sesizând că o femeie s-a aruncat în apă de pe podul rutier de peste Canalul Dunăre Marea Neagră. Detașamentul de pompieri ISU Tulcea au ajuns urgent la fața locului, femeia a fost scoasă...

Preluat de la EVZ