Jurnaliştii doreau să verifice o informație apărută pe rețelele de socializare, în care se spunea că unei persoane din Maramureș i-a fost repartizat fostul număr de telefon al lui Ion Iliescu și, din această cauză, este asaltată de apeluri.

Zis şi făcut. Cei doi jurnalişti au sunat la acel număr de telefon unde credeau că vor prinde o doamnă din Maramureş care a intrat în posesia fostului număr al preşedintelui Ion Iliescu. Surpriză!!!! La telefon a răspuns chiar Nina Iliescu.

După un început stingher de conversație, în care nici realizatorii, dar nici Nina Iliescu nu înțelegeau de ce se află la telefon, discuția a devenit jovială iar jurnaliştii au încercat cu eleganţă să construiască un dialog.

„Este adevărat că la dumneavoastră a ajuns un număr de telefon care i-a aparținut lui Ion Iliescu?”, au întrebat-o jurnaliştii.

„Habar n-am”, a replicat Nina Iliescu

„Acesta e numărul dumneavoastră? Numărul personal? Poate am sunat chiar la Ion Iliescu”, au continuat cei doi.

„Nu, ați sunat la doamna Iliescu. E numărul meu personal. Îl am de când am telefonul. “, a adăugat aceasta.

„Sărut mâna, doamnă! Ne iertați! Aveam acest număr de telefon….Ideea e următoarea. Este o doamnă care a primit fostul număr al lui Ion Iliescu, cu ceva timp în urmă. E vorba de numărul vechi. S-a plâns în presă că au sunat-o sute și sute de oameni, de 3 martie (ziua lui Ion Iliescu n.r). Am zis să o sunăm și noi. Dar uite că v-am sunat pe dumneavoastră. Vă spunem la mulți ani și dumneavoastră și domnului Iliescu!”.

„Ion Iliescu și-a schimbat numărul în urmă cu 6 ani. Acuma au sunat-o?”, a declarat Nina Iliescu, în primă fază.

„Mulţi ştiau numărul acesta. Noi o tot ducem într-o sărbătoare. Am avut 3 martie, 4 martie 8 martie …Noi o ducem într-o sărbătoare în martie. Avem mucenici. Din ăia cu zeamă. Sunt foarte buni. Când eram copil, vremea era foarte frumosă afară. Făceau ai noștri un foc cu surcele, în curte. Dacă se oprea focul și era fum, ne puneau să sărim peste. Așa se făcea. Probabil că alungau spiritele rele așa, eu știu…Nu știu care era obiceiul. Eram copil. Mă scuzați că v-am luat cu vorba. Sunt foarte mirată că au trebuit să treacă șase ani ca să aibă problemă doamna aceea. Vă mulțumesc de telefon, astăzi este ziua Babei Dochia”, a declarat Nina Iliescu, potrivit România TV.

Întrebată dacă ține tradiția celor 44 de pahare, Nina Iliescu a răspuns: „Nu. Nu avem în familie așa ceva, nici eu, nici Ionel. În schimb, am respectat tradiția să nu ne dăm și ultima haină groasă jos. Eu nu trebuie să-mi aleg baba pentru că pe 4 martie este ziua mea de naștere, a mai adăugat Nina Iliescu cu stare de spirit foarte bună.

Tag-uri:
Nina, ILiescu, interviu, radio


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-19.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-19-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Jurnaliştii doreau să verifice o informație apărută pe rețelele de socializare, în care se spunea că unei persoane din Maramureș i-a fost repartizat fostul număr de telefon al lui Ion Iliescu și, din această cauză, este asaltată de apeluri. Zis şi făcut. Cei doi jurnalişti au sunat la acel număr...

Preluat de la EVZ