Klemen Hunor, a anunţat la sfârșitul lui ianuarie 2018 că partidul a luat decizia să continue protocolul de colaborare parlamentară cu PSD-ALDE, adăugând că acest acord este unul „extrem de lejer”, deoarece există numai obligaţia de consultare reciprocă când e nevoie de susţinerea părţii celuilalt.

„Am analizat protocolul de colaborare din toamnă şi ce vom face în sesiunea de primăvară, fiindcă în acest acord de colaborare este, dacă se poate spune aşa, un acord extrem de lejer, în sensul că nu există altceva decât obligaţia de a se consulta reciproc în cazul în care avem nevoie de susţinerea părţii celuilalt, din acest punct de vedere bineînţeles că am discutat dacă vom continua acest acord de colaborare. Prin vot am luat decizia de a menţine acest protocol de colaborare parlamentară în condiţiile binecunoscute şi în această situaţie vom vedea cum şi în ce mod vom purta dialog începând de săptămâna viitoare pe fiecare proiect”, a precizat Kelemen Hunor, la finalul şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale UDMR.

Liderul maghiar a adăugat că o izolare a UDMR ar fi un lucru nefavorabil pentru toată lumea.

„Cu toate nemulţumirile, cu situaţia actuală în Parlamentul României şi văzând şi atitudinea liderilor din opoziţie în aceste zile, în această perioadă, noi am spus că o izolare a UDMR în Parlamentul României în 2018 ar fi extrem, extrem de nefavorabilă pentru toată lumea, inclusiv pentru noi, dar pentru toată societatea românescă”, a susţinut Kelemen.

Tag-uri:
psd, Klemen Hunor, congres, prezenta, sala palatului, udmr


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-54.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-54-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Klemen Hunor, a anunţat la sfârșitul lui ianuarie 2018 că partidul a luat decizia să continue protocolul de colaborare parlamentară cu PSD-ALDE, adăugând că acest acord este unul „extrem de lejer”, deoarece există numai obligaţia de consultare reciprocă când e nevoie de susţinerea părţii celuilalt. „Am analizat protocolul de colaborare...

Preluat de la EVZ