Stela Popescu a fost înmormântată alături de sufletul ei pereche, Puiu Maximilian, în Cimitirul Cernica. Potrivit informațiilor celor ce locuiesc în Cernica, la mormântul regretatei artiste poposesc, zilnic, zeci de oameni pentru a-i aprinde o lumânare sau pentru a-i aduce o floare.

Lucrul care pune semne de întrebare este chiar mormântul Stelei Popescu. În ciuda vremii rele din ultima perioadă, acesta este în perfectă stare, iar lumânările nu au încetat să ardă nici măcar când a nins foarte tare, informează Știrile Kanal D.

Sursă foto: stirilekanald.ro

Vântul puternic a împrăștiat câteva flori de pe mormânt, însă poza ei a rămas neclintită. Mai exact, pe locul de veci, doar tabloul cu chipul regretatei artiste se mai vedea, acesta fiind acoperit bine cu folie, pentru a nu fi deteriorat de umezeală.

„La Stela Popescu, la mormânt, vin zilnic oameni. În weekend-uri se face pelerinaj, aș spune, vin autocare pline cu persoane care vor să meargă la locul ei de veci. Chiar și pe ninsoare, frig, și cu zăpada care s-a așezat printre morminte, au fost unii care s-au dus cu lumânări la mormântul ei. De când s-a stins, nu știu dacă a fost vreo zi în care să nu aibă lumină la mormânt”, a declarat o persoană de la Mănăstirea Cernica, potrivit aceleiași surse.

Tag-uri:
stela popescu, mormant stela popescu, lumanari aprinse, pelerinaj mormant stela popescu, cimitir cernica


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/stela-popescu-mormant-zapada-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/stela-popescu-mormant-zapada-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Stela Popescu a fost înmormântată alături de sufletul ei pereche, Puiu Maximilian, în Cimitirul Cernica. Potrivit informațiilor celor ce locuiesc în Cernica, la mormântul regretatei artiste poposesc, zilnic, zeci de oameni pentru a-i aprinde o lumânare sau pentru a-i aduce o floare. Lucrul care pune semne de întrebare este chiar...

Preluat de la EVZ