O particularitate a Declarației de Unire semnată de cei de la Sadova, unde s-a născut Dodon, este că îi cere României să-și retragă declarația de recunoaștere a Republicii Moldova, transmite Radio Chișinău.

Astfel numărul localităților din Republica Moldova care au adoptat declarații de Reunire a ajus la 106.

La începutul lunii februarie, potrivit unui document prezentat de Igor Dodon, pe o rețea de socializare, 53 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire, prima localitate semnatară în acest sens fiind Sadova.

Primarii unionişti din România şi Republica Moldova s-au reunit sâmbătă în incinta Palatului Culturii din Iași într-o ședință comună, la invitația edilului orașului, Mihai Chirica.

Majoritatea primarilor care au votat Declarații simbolice de Unire decis înființarea Ligii Aleșilor Locali din Republica Moldova și România şi au elaborat un memorandum pro-unire. În calitate de președinți au fost desemnați primarul de Iași, Mihai Chirica și primarul satului Parcova din raionul Edineț, Marcel Snegur.

Tag-uri:
dodon, unire, primar, sadova


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-78.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-78-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
O particularitate a Declarației de Unire semnată de cei de la Sadova, unde s-a născut Dodon, este că îi cere României să-și retragă declarația de recunoaștere a Republicii Moldova, transmite Radio Chișinău. Astfel numărul localităților din Republica Moldova care au adoptat declarații de Reunire a ajus la 106. La începutul...

Preluat de la EVZ