Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, azi, plecarea Ecaterinei Andronescu și a lui Nicolae Bănicioiu de la Congresul PSD, afirmând că un discurs „nu întoarce PSD” și „cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp”.

„Eu dacă aș fi ținut atât de mult să candidez spunând că lumea mă dorește, mă iubește, mă vrea, mai vin în plen și sper că un discurs întoarce sau nu întoarce PSD? Cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp, de câțiva ani este știut de bine, de rău, este apreciat sau nu. Nu poate un discurs… Pe de altă parte, niciodată la Congresul PSD oamenii nu sunt ținuți cu arcanul pe scaune. Dacă sunt interesați stau și ascultă, dacă nu mai ies pe afară”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze faptul că Ecaterina Andronescu și Nicoale Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD pentru că nu li s-a permis să-și țină discursurile de susținere a candidaturilor înainte ca delegații să înceapă să voteze

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu, ambii candidați pentru funcția de președinte executiv al PSD, au părăsit, sâmbătă, congresul extraordinar al partidului, pentru că nu li s-a permis să-și țină discursurile de susținere a candidaturilor înainte ca delegații să înceapă să voteze.

”Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile și faptul că sunt pe poziția 20 și voturile deja s-au dat, ar fi absolut inutil. (…) M-am înscris pentru această candidatură, deși prin suportul pe care președintele l-a dat dnei Dăncilă, era clar că șansele sunt minime sau deloc, dar pentru ideea de competiție”, a spus Ecaterina Andronescu.

Nicolae Bănicioiu a declarat că votarea a început, de fapt, începând cu ora 13.30.

”S-au dat întâi mandatele către președinți, care le-au distribuit și sunt acum deja buletine votate. Înțeleg că schema era să nu apucăm noi să vorbim, să nu știe lumea că se retrage unul pentru celălalt. Eu am vrut să-i cedez candidatura mea doamnei Andronescu. Cred că și dl Dragnmea, dacă iubește atât de mult echilibru de gen, ar trebui să-i cedeze doamnei Dăncilă și funcția de președinte al partidului. Îmi pare rău că s-a ajuns la așa ceva. Niciodată în PSD nu a fost o astfel de situație”, a spus Bănicioiu.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dragnea-despre-plecarea-ecaterinei-andronescu-si-a-lui-banicioiu-un-discurs-nu-intoarce-psd-47332.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dragnea-despre-plecarea-ecaterinei-andronescu-si-a-lui-banicioiu-un-discurs-nu-intoarce-psd-47332-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv