El a ajuns la Sala Palatului cu puțin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viiroca Dăncilă, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu și se află în primul rând al sălii, alături de ceilalți lideri din conducerea PSD.

Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea conform Libertatea.ro.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care are și o fiică, Alexandra.

Tag-uri:
dragnea, iubita, irina tanase, poze, congres, sala palatului


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-59.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-59-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
El a ajuns la Sala Palatului cu puțin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viiroca Dăncilă, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu și se află în primul rând al sălii, alături de ceilalți lideri din conducerea PSD. Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără...

Preluat de la EVZ