Yoselyn Ortega, de profesie dădacă, în vârstă de 55 de ani, a început să râdă isteric în sala de judecată atunci când detectivul care se ocupa de caz depunea mărturie, scrie Daily Mail.

Tragedia s-a petrecut în octombrie 2012. Atunci, Lucia Krim în vârstă de șase ani și Leo Krim (2 ani) din New York. Imaginile o arată pe femeie în compania celor doi minori și au fost prezentate în instanță.

Chiar dacă probele au fost clare, Ortega a pledat nevinovată la proces. Atunci când a fost găsită de mama copiilor, femeia și-a înfipt cuțitul în gât. „M-am uitat la ea și sângera. Când am ajuns la spital a început să plângă și apoi să râdă”, a declarat în instanță polițistul care a interogat-o.

Yoselyn Ortega ar putea să primească cel puțin 20 de ani de închisoare pentru faptele oribile pe care le-a comis.

Tag-uri:
dadaca, dadaca criminala, imagini, copii ucisi, cctv


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dadaca-criminala.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/dadaca-criminala-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Yoselyn Ortega, de profesie dădacă, în vârstă de 55 de ani, a început să râdă isteric în sala de judecată atunci când detectivul care se ocupa de caz depunea mărturie, scrie Daily Mail. Tragedia s-a petrecut în octombrie 2012. Atunci, Lucia Krim în vârstă de șase ani și Leo...

Preluat de la EVZ