Un bărbat de 36 de ani, Vatra Dornei, județul Suceava, este cercetat penal de polițiști pentru înșelăciune după ce a vândut mașina unui client la fier vechi, iar banii i-a cheltuit.

Un mecanic auto de 36 de ani, din Vatra Dornei, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție Suceava după ce a vândut la fier vechi mașina unui client, pe care acesta o lăsase la reparat încă din luna noiembrie.

Clientul, un bărbat de 23 de ani, le-a spus oamenilor legii că a apelat în luna noiembrie a anului trecut la serviciile mecanicului auto din Vatra Dornei. Șoferul a cumpărat și piese pentru autoturim în valoare de 2.400 de lei și le-a lăsat mecanicului, care i-ar fi spus că poate să revină după autoturism în luna martie.

Când a încercat să își recupereze mașina, conform înțelegerii făcute, proprietarul a descoperit că mecanicul auto a tăiat-o și a vândut-o pentru fier vechi unor etnici romi.

Păgubitul a făcut o plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pe numele mecanicului auto, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Conform reprezentanților Inspectoratul de Poliție Suceava, mecanicul și-a recunoscut fapta, a recunoscut că banii proveniți din vânzarea mașinii au fost cheltuiți, dar și-a luat angajamentul că îl va despăgubi pe proprietarul mașinii în cel mai scurt timp.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/mecanic-auto-anchetat-dupa-ce-a-vandut-masina-unui-client-la-fier-vechi-47322.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/mecanic-auto-anchetat-dupa-ce-a-vandut-masina-unui-client-la-fier-vechi-47322-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv