Disperat și șocat de descoperirea făcută, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a postat imediat pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu ciuperca „sfântă”, scrie Cancan.

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, vasluianul susține că nu știe de ce i s-a arătat Iisus Hristos în ciupercă și nici nu încearcă să afle, dar este bucuros că cineva acolo sus îl iubește.

„Sincer cred cã e chipul lui Isus. Nici nu mai am curaj sã mãnânc. Dar oricum, cineva mã iubeste acolo sus”, a fost mesajul bărbatului.

Fotografiile au stârnit curiozitatea a numeroase persoane, iar mulţi oameni l-au îndemnat pe vasluian să nu mănânce ciuperca, ci să o ducă la biserică.

În fotografie oricine poate distinge chipul lui Isus. I se văd clar ochii, forma feţei, nasul, buzele.

Tag-uri:
ciuperca, ciuperca vaslui, ciuperca cu iisus, iisus in ciuperca, descoperire vaslui


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ciuperca-vaslui.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ciuperca-vaslui-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Disperat și șocat de descoperirea făcută, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a postat imediat pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu ciuperca „sfântă”, scrie Cancan. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, vasluianul susține că nu știe de ce i s-a arătat Iisus Hristos în ciupercă și nici...

Preluat de la EVZ